(۱۳۹۰/۳/۱۴ ۰۴:۰۹ عصر)Namin نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز
طبیعتا طب کلاسیک این موضوع را تائید نمی کنه و کاملا مشخصه برای اینکه بطور رسمی اعلام بشه باید مسیرهای خاص خودشو طی کنه .
بهر حال من در خصوص این موضوع با خود دکتر و دفترشون در آمریکا صحبت کردم و درنهایت آدرس افرادی را که از این دارو در ایران استفاده کردن خواستم که شماره تلفن دو نفر یکی در شهری از شمال باسم آقای خلیلی و دوم در سقز بنام آقای عزیزی که در صحبت با آقای خلیلی فکر کنم اهل طالش بودند ایشون گفتند حدود دو ماه مصرف میکنن و 20 تا 30 درصد توانای حرکتشون بهتر شده و نفر دوم اقای عزیز گفتند دور دوم که استفاده میکنن یعنی حدود 8 ماه و بجرات میگفتند که من ابتدا در نشستن و ایستادن هم مشکل داشتم ولی حالا 3.5 کیلومتر بتنهای راهپیمایی کردم و بسیار ابراز رضایت داشتند .
بهر حال اگر کسان دیگری در این خصوص اطلاعات داشته باشند خوشحال میشم که مطرح کنند .
نامین دوست خوبم
من با یکیبار با همین بیماران تماس گرفتم و حس کردم یه مقدار کلاه برداریه
زمانی که سوالهای تخصصی پرسیدم کم اورد
و جالب اینکه دکترش تهران بود و من گفتم میشناسم دکترتو با منشی اش دوستم پس ازش خاهش میکنم پرونده تو رو نشونم بدهدو من یه چیزایی که گفتم و پرسیدم حس میکنم اگه نزدیک خانمه بودم گوشی تلفنو تو سر من خورد میکرد

و در اخر
ابدا تایید شده نیست و خودتو در گیر نکن چون داشتند برا من سفارش میدادند ولی با جواب های ضد و نقیض اون خانم من کاملا انصراف دادم