MyBB Pro

P30-ART

اعلانات انجمن


ارسال موضوع ارسال پاسخ
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمای تفسیر نتایج آزمایش خون
مهمان گرامی، خوش آمدید!
نام کاربری
گذرواژه‌
[عضویت در انجمن]


جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

جستجو در گوگل

Google



در اين سايت


درنا بلاگ

سرویس بلاگدهی درنا بلاگ
http://dornablog.com

مرکز تحقیقات و پژوهش های آماری

ویکی MSW
دانشنامه تخصصی ویکی MSW


آمار انجمن
» اعضا: 7224
» آخرین عضو: حیدری
» موضوع‌های انجمن: 4172
» ارسال‌های انجمن: 256461

آمار کامل

ارسال: #11
۱۳۹۳/۷/۷, ۰۹:۵۵ عصر
آفلاین
RE: راهنمای تفسیر نتایج آزمایش خون
0
0

(۱۳۹۳/۷/۷ ۱۲:۴۷ عصر)mandana18 نوشته شده توسط:  بچه ها اینجا کسی هست بتونه تفسیر کنه هرچند من نشون دکترم هم میدم

WBC من 5.4 هست که Refrence value زده 4-11
RBC من 5.42 هست که Refrence value زده 3.8-5.2
HB من 11.4 هست هست که Refrence value زده 12-15
MCVمن 69.6 هست که Refrence value زده up to 95
MCH من 21 هست که Refrence value زده 26-32
MCHC من 30.2 هست که Refrence value زده 31.5 -35.5

بچه ها تروخدا هر کی بلده بگه

ماندانا جان سلام No50توی این ازمایش شما اون چیزی که مهمه اول همو گلوبین که همون hb هست که یه کم پایین هست بالای 12 بهتره mcv شما هم زیر 80 هست که نشونه ی کم خونیه احتمالا باید قرص آهن بخورین
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #12
۱۳۹۳/۷/۸, ۱۲:۲۳ عصر
 
0
0

سلام بعداز ازمایش ماه قبلم دکتر گفت که تعداد گلبول های سفیدم کم شده و باید یه ازمایش دیگه بدم و احتمالا دارو رو قطع کنن ،بنظر شما این خوبه یا بد؟خودم یادم رفت از دکترم بپرسم
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #13
۱۳۹۳/۷/۸, ۰۸:۱۶ عصر
آفلاین
RE:
0
0

(۱۳۹۳/۷/۸ ۱۲:۲۳ عصر)parastoo2 نوشته شده توسط:  سلام بعداز ازمایش ماه قبلم دکتر گفت که تعداد گلبول های سفیدم کم شده و باید یه ازمایش دیگه بدم و احتمالا دارو رو قطع کنن ،بنظر شما این خوبه یا بد؟خودم یادم رفت از دکترم بپرسم

سلام
من از زمانیکه دارومو شروع کردم تا دو سال همیشه گلبولهای سفیدم پایین بود و دکترم میگفت مشکلی نیست ولی آزمایشی که آخرین بار دادم نرمال بود. شاید به مرور بدن به دارو عادت میکنه.
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط parastoo2
ارسال: #14
۱۳۹۳/۷/۹, ۰۹:۰۱ صبح
RE: راهنمای تفسیر نتایج آزمایش خون
0
0

ممنون گیسیا جان
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #15
۱۳۹۳/۷/۲۲, ۱۱:۲۰ عصر
RE: راهنمای تفسیر نتایج آزمایش خون
0
0

بچه ها سلام الان جواب ازمایشم روگرفتم بازم گلبول سفیدم کم شده زده2.7 کسی میدونه این نشانه چی هست خوبه یا بد مال دوماه قبلم ۳.۸ بود
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #16
۱۳۹۴/۶/۲۴, ۰۱:۳۲ عصر
آفلاین
RE: راهنمای تفسیر نتایج آزمایش خون
0
0

من الان جواب ازمایشم را گرفتم
گلبول سفیدم را زده2/0
به نظرتون دکتر قرص را قطع میکنه؟
تو رو خدا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه من تا فردا که برم دکتر دق میکنم
دیگه حوصله امپول ندارمNo17
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط niloofary
ارسال: #17
۱۳۹۴/۶/۲۴, ۰۱:۵۱ عصر
RE: راهنمای تفسیر نتایج آزمایش خون
0
0

یگانههههههههههههههه
چرا انقدر استرس داری
از خودت تجویز نکن
بذار تا فردا خود دکتر بهت میگه چیکارکنی
نگران نباش چیزی نیست
YessYessYess
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #18
۱۳۹۴/۶/۲۴, ۰۲:۱۱ عصر
آفلاین
RE: راهنمای تفسیر نتایج آزمایش خون
0
0

(۱۳۹۴/۶/۲۴ ۰۱:۵۱ عصر)niloofary نوشته شده توسط:  یگانههههههههههههههه
چرا انقدر استرس داری
از خودت تجویز نکن
بذار تا فردا خود دکتر بهت میگه چیکارکنی
نگران نباش چیزی نیست
YessYessYess
دارم از فکرش دیوونه میشم
No5
یعنی از فهمیدن بیماریم اینقدر ناراحت نشدم که الان ناراحتم
خداکنه چیزی نباشه
امیدوارم فردا به نگرانیه امروز بخندم
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط niloofary
ارسال: #19
۱۳۹۴/۶/۲۴, ۰۲:۲۵ عصر
RE: راهنمای تفسیر نتایج آزمایش خون
0
0

میخندی فردا حالا ببین
فقط فردا خبر بده که چی شد
هیچی نیست دختر نگران نباش
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #20
۱۳۹۵/۳/۳۱, ۰۵:۵۲ عصر
RE: راهنمای تفسیر نتایج آزمایش خون
0
0

سلام دوستان ،ی سوال؛ اگه شبی که تزریق داشتیم فردا صبحش ازمایش خون بدیم روی نتیجه ازمایش تاثیر میزاره
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال موضوع ارسال پاسخ


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ بازدید: آخرین ارسال
  آزمایش جدید دوگانه تشخیص افتراقی سندرم Devic از بیماری MS atefeyadollahy 0 203 ۱۳۹۶/۱۰/۳۰ ۰۱:۱۱ عصر
آخرین ارسال: atefeyadollahy
  انتقال نمونه آزمایش osoor 1 578 ۱۳۹۶/۴/۷ ۰۸:۰۳ عصر
آخرین ارسال: زیبای خفته
  دلایل تغییرات CBC در آزمایش خون ع.کاظمی 4 2,346 ۱۳۹۵/۷/۱۲ ۰۸:۲۵ عصر
آخرین ارسال: درنیکسان
  آزمایش خون قبل از MRI یگانه غ 4 5,910 ۱۳۹۴/۲/۶ ۰۸:۵۰ صبح
آخرین ارسال: گیسو

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

 انتخاب پوسته:

تماس با ماMS Worldبازگشت به بالابایگانیپیوند سایتی RSS